Alegerile din SUA, lupta dintre Creştinism şi Satanism!

Donald Trump, preşedinte al SUA

La Curtea Supremă de Justiţie a SUA, avocaţii lui Trump prezintă dovezi ale fraudei electorale comisă de echipa lui Biden

De la toate ne aşteptam a se întâmpla în SUA, dar la o asemenea mascaradă în niciun caz nu. Să se fure alegerile în ţara despre care se vorbeşte a fi „mama democraţiei” este de-a dreptul ruşinos!

Ceea ce au făcut cei care au pus la cale aşa ceva, cocoţându-l pe un senil ca Joe Biden în fruntea procentelor pare desprins din scenarii de filme.

Da, domnilor, globaliştii fac tot posibilul a îngenunchia popoarele lumii şi să introducă cu forţa un regim dictatorial mondial. Americanii, în marea lor parte, şi-au dat seama de pericol şi au găsit în Donald Trump singura persoană care le mai poate acorda viaţa de dinaintea isteriei covid.

„După 4 noiembrie, nu veţi mai auzi de covid!”, susţinea Trump în faţa alegătorilor, în faţa poporului american. Şi, într-adevăr, aşa putea să fie, însă au apărut „surprizele”!

Ce surprize? Păi fraudele.

 

Filigranul lipsă de pe buletinele de vot, ID-uri false, data poştei… expirată, softul miraculos!

Trump a avut dese ieşiri publice, fie în conferinţe de presă, fie pe Twitter şi Facebook, în care prezenta modalităţile prin care globaliştii fraudau voturile, cu precădere prin votul prin corespondenţă: camioane cu voturi venite la numărătoare după închiderea urnelor, ID-uri false, data poştei… expirată, dar cel mai important pare a fi lipsa filigranului de pe buletinele de vot care îl dădeau pe Biden câştigător!

Se vorbeşte şi despre un soft care ar schimba scorul electoral cu 3 procente, un soft ce ar fi fost folosit şi de Obama, într-un stat, dar şi cu ocazia alegerilor din alte ţări, după cum preciza un general de armată din SUA. Le-a ieşit treaba şi iată, se pare, că ar fi uzat de acest soft şi cu ocazia acestor alegeri din 2020.

Credeţi că Trump nu se aştepata la o asemenea mârşăvie? Ba da, pentru că de aceea şi-a luat măsuri de precauţie şi a introdus filigranul pe fiecare buletin de vot. Frumos, nu-i aşa?

Şi uite aşa, Trump va arăta lumii întregi cine sunt globaliştii şi cu ce se ocupă ei.

Chiar şi până să aisă Trump public să spună ce a spus îţi puteai da seama că este este ceva suspect.

 

Situaţii ciudate în multe state după ce se trecea de 88% din numărarea voturilor în SUA

Pe 4 noiembrie, mai erau în jur de 9 state în care se mai numărau voturile . Până atunci, la conducere se afla ba Biden, ba Trump, dar scorul era apropiat, în general.

Trump câştigase cele mai multe dintre state, printre care şi Texas, cu 38 de voturi, dar şi Florida, însă Biden a luat 55 de voturi de la California (şi acolo ar fi ceva suspiciuni de fraudeare).

Revenim la cele 9 state în care continua numărătoarea.

Ce este interesant şi a sărit în evidenţă este faptul că, deşi Trump avea 3-4 procente în faţă, în 7 state, ceea ce îi asigura lejer fotoliu la Casa Albă (socotelile de atunci indicau un scor de 290 pentru Trump şi 251 pentru Biden), cum se trecea de borna de 88% la numărătoare, cum Biden era tot mai aproape de Trump la procente, apoi urma egalitatea şi, după 90% din voturi numărate, cel care puncta era numai şi numai Biden!

Cum naiba să se întâmple aşa ceva? Adică tot ce se număra după 90% era numai pentur Biden? Şi, culmea, în 5 din astfel de state s-a întâmplat asta. Prea de tot!

În acest stil, Joe Biden a făcut lejer 279 de puncte, deşi avea nevoie de doar 270 pentru a fi câştigător, matematic.

Pupincurism mediatic şi politic. V-aţi grăbit, domnilor politicieni, cu felicitările!

Imediat, televiziunile din SUA, dar şi din România (cele aservite) aveau să exclame că Biden e noul preşedinte al SUA. Se bucurau atât de mult crainicii televiziunilor din România de ziceai că au descoperit o comoară! Pupincursim şi paranoia, la un loc!

Mulţi lideri mondiali, dar şi alţi politicieni, slabi din fire, s-au grăbit să-i aducă omagii „noului” şef de la Casa Albă, cu fraze care mai de care mai spumoase. Până şi Gabriela Firea avea să-l felicite, ea uitând faptul că a pierdut alegerile tot printr-o procedură de fraudă!

De fapt, mai toţi liderii politici de al noi au spurcat Facebook-ul cu lozinci globaliste idioate!

Dar, toţi aceştia, vor avea o imensă surpriză. Ceea ce a pregătit Trump, o să fie ţinut minte sute de ani de acum înainte.

Deja, avocaţii săi au depus la Curtea Supremă dosare ce cuprind dovezi ale fraudării alegerilor de către democraţii lui Biden.

Curtea Supremă este alcătuită din 9 judecători, dintre care 6 sunt numiţi de Donald Trump.

Procesul poate părea lung pentru unii, însă de reţinut faptul că numai Curtea Supremă de Justiţie poate valida câştigătorul cursei pentru preşedinţia SUA, nu televiziunile!

 

Biden, omul implementării cu forţa a Noii (dez)Ordini Mondiale!

Joe Biden este un om foarte în vârstă, cu grave probleme de sănătate, parkinson, senilitate, pierdere de memorie etc.

El este purtătorul Noii (dez)Ordini Mondiale, care nu cuprinde şi creştinismul, însă se arată deschis căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex, al întemeierii familiei de către acestea, de înfierea de copii de către lesbiene sau homosexuali! Incredibil, un dezmăţ care nu are cum să nu fie condamnat de Dumnezeu.

Creştinismul, cu Biden preşedinte la Casa Albă, ar avea mult de suferit, ar fi în pericol, mai ales că în spatele său se află anticriştii Soros şi Bill Gates.

Avem speranţa ca Dumnezeu să nu ne lase pe mâna unor astfel de indivizi ca aceşti globalişti fanatici şi că va reuşi să luminze minţile multor oameni de pe această Planetă, îndreptându-i spre victoria împotriva răului.

Cine nu a înţeles că alegerile din SUA reprezintă lupta dintre  Creştinism (Trump) şi Satanism (Biden), nu a înţeles nimic!

Doamne ajută!

Sursă foto: wikipedia.com