Asasinii lui Bogdan să plătească!

Bogdan Stanoevici

Oare de câte jertfe mai este nevoie, Doamne, pentru a scăpa de răul de pe Terra?

 

Este inadmisibil să se profite de moartea unui îndrăgit actor şi să se afirme că totul s-a cauzat covidului!

Propaganda asta infectă este mai contagioasă decât orice virus de pe această Planetă. Nu are respect, nu are milă, nu are conştiinţă. Ştie doar să profite şi să încerce să spele creierele oamenilor.

Actorul Bogdan Stanoevici a contactat o infecţie nosocomială şi se afla în spital. Clostridium difficilae este o bacterie intraspitalicească!

În luna decembrie, Bogdan se vindecase de covid, după cum anunţa dr. Adina Alberts, pe pagina sa de Facebook, pe 20 decembrie 2020. Aceeaşi sursă anunţa, atunci, că Bogdan Stanoevici „s-a pricopsit cu un germene intraspitalicesc, Clostridium difficilae. Această bacterie atacă flora intestinală normală.”

„Tratamentul pentru aceasta infecție, recunoscut peste tot în lume ca fiind cu adevărat eficient, este transplantul de materii fecale! Da, ați auzit bine! Este o procedură relativ ușor de efectuat. Trebuie să existe un donator tânăr, sănătos, cu o floră intestinală perfect echilibrată!”, mai preciza dr. Adina Alberts.

Bogdan nu a murit din cauza covidului, așa cum declară presa neomarxistă. Se ştie că îndrăgitul actor condamna restricţiile autorităţilor şi măsurile ce erau luate împotriva oamenilor.

Era un adevărat domn, care se lupta pentru drepturile omului. A candidat pentru preşedinţia României, apoi şi pentru a deveni primar al Bucureştiului.

Bogdan Stanoevici a fost ucis, iar asasinii trebuie să plătească! Oare câţi oameni au păţit ceea ce a păţit Bogdan şi nouă, la TV, ni se spunea că au fost răpuşi de virus!

Oare de câte jertfe mai estre nevoie, Doamne, pentru a se face dreptate pe Terra?

Câtă minciună! Câtă mizerie s-a acumulat pe Planeta aceasta! În ce hal au ajuns unii oameni, să îi arate cu degetul pe cei normali!

Sursă foto: wikimedia.org