Carantină în Gornet pentru doar 15 persoane „infectate cu covid” în 12 zile! Bătaie de joc!

Carantină Prahova

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova, producător de isterie covid

 

Câtă mitocănie pe marginea acestui covid, din partea autorităţilor!

Uitaţi, dragi români, cum îşi bat joc de noi indivizii ăştia ce sunt plătiţi din bani publici pentru a fi, de fapt, în slujba noastră, nu împotriva noastră.

Uitaţi cum „lucrează” ei la producerea şi menţinerea isteriei colective!

Recent, Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, a adoptat Hotărârea nr. 40/22.07.2020 a C.J.S.U.Prahova, privind instituirea carantinei zonale în satul Gornet din comuna Gornet, județul Prahova, pentru o perioadă de 14 zile!

În comunicatul autorităţilor locale se spune, printre altele, că „măsura carantinării nu este egală cu închiderea unei localități, ci vine în sprijinul cetățenilor care nu sunt infectați și asigură o mai bună gestionare a combaterii răspândirii bolilor”.

Aţi citit o idioţenie mai mare decât asta?

Nici măcar nu ştiu ce înseamnă „carantină” din moment ce explică faptul că localitatea nu este închisă Păi, ori e carantină, ori nu e?

Când spui „carantină”, automat este vorba despre ceva virusat băgat undeva de unde nu mai poate ieşi.

Cică vine în sprijinul cetăţenilor care nu sunt infectaţi! Cum, băgând  localitatea în carantină şi producând astfel un stres în plus pe capul cetăţenilor? Ridicol!

Dacă vrei să protejezi persoanele „infectate”, atunci ia măsura să îi izolezi pe cei „infectaţi” de restul lumii, lâsându-i acasă, dar nu să închizi tu, comitetul isteriei, localitatea.

Cât îi mai puteţi suporta pe ticăloşii ăştia la putere?

Dar, fiţi atenţi la motivele pentru care a fost Gornet băgată în carantină.

Comitetul ăsta pentru situaţii de urgenţă, care mai degrabă ar trebui numit comitetul producerii isteriei covid-19, a constatat că e nasol de tot că, în comuna Gornet, „există un trend crescător al cazurilor în ultimele 14 zile, fiind înregistrate 15 cazuri noi în perioada 08-20.07.2020”!

Cum? Adică tu închizi localitatea şi bagi spaima în oameni pentru că în 12 zile s-au „îmbolnăvit” 15 indivizi? Faceţi o socoteală şi vedeţi cam ce medie vă iese pe zi în privinţa infectărilor. Câtă nesimţire, cât tupeu şi răutate!

Cică „rata de infectare depășește nivelul de 3 cazuri /1000 de locuitori”.

Pe bune, ăştia ori sunt nebuni, ori se fac!

Punem prinsoare că, în periaoda gripelor sezoniere, mult mai mulţi oameni, chiar şi din acea localitate, au avut de suferit, dar nu s-a luat nicio decizie isterică de carantinare, nu a fost mass-media învolburată. De ce tocmai acum să fie altfel?

Suntem conduşi de nişte nemernici.

Ne rugăm la Dumnezeu ca aceşti nemernicii, care îşi bat joc de oameni, pe banii oamenilor, să nu mai aibă posibilitatea să se cocoaţe în fruntea statului, în fruntea instituţiilor, pentru că uitaţi ce idioţenii fac.