Chemare la unitate!

Radu Moraru

Radu Moraru a lansat Chemarea la unitate pentru toţi patrioţii care luptă împotriva tiraniei globaliste!

În cadrul emisiunii „Să vorbim despre tine”, de la Naşul TV, emisiune moderată de Gabriela Cosmina Caliţescu, directorul postului de televiziune Naşul TV, Radu Moraru, a făcut un apel la unitate pentru toţi patrioţii care luptă pentru România, ca ţara noastră să revină la normalitatea creştină.

Este binecunoscut faptul că, de ceva vreme, vocea străzii era împărţită în diverse grupuri şi lideri de opinie. Nu prea se admirau unii pe alţii, dar aveau aceleaşi idealuri patriotice.

Acest lucru nu era deloc bun pentru populaţie. Dezbinarea nu face deloc bine decât duşmanului!

Fiecare grup susţinea proteste în locuri diferite, însă strigătul lor era comun, pentru că duşmanul este comun, anume globalismul acesta care se autodefineşte „progresism”!

Radu Moraru a simţit că acum e timpul împăcării. Este timpul lăsării orgoliilor, al lăsării oricăror neînţelegeri care au existat între aceste voci patriotice.

Este timpul CHEMĂRII LA UNITATE!

Duşmanul este comun şi este al naibii de puternic! Lupta trebuie să fie nu numai comună, ci şi ÎMPREUNĂ!

Vedem cum, în fiecare zi, dictatura globalistă îşi continuă mersul spre umilire a populaţiei, prin decizii incredibile.

Chiar şi în ciuda deselor proteste din toate municipiile şi oraşele din ţară, globalismul pare că nu are de gând să renunţe.

Dar nici patrioţii nu renunţă!

„Starea de libertate, Alianţa părinţilor, Diana Şoşoacă, George Simion, Frăţia ortodoxă, Platforma Civică „Radu Moraru” – vă chem să ne unim ca să unim toate străzile României într-o singură stradă, pe calea cea dreaptă a credinţei în Dumnezeul nostru!

Să fim uniţi, să fiţi iubiti!”, a spus Radu Moraru.