Dezamăgire pentru creştini. Biden a devenit preşedintele SUA!

Preşedinte SUA

Dezamăgire mare în rândul creştinilor pentru ceea ce s-a întâmplat pe 20 ianuarie, în SUA.

Speram ca, măcar în ceasul al 12-lea, Trump să nu dea  Casa Albă pe mâna unor anticreştini şi să nu îi permită lui Biden să depună jurământul.

Existau încurajări venite pe reţelele de socializare, cu certitudini cum că prezenţa Armatei SUA în număr atât de însemnat vrea să însemne că Trump a dat puterea Armatei, semnând actul de Insurecţie.

Câte vise, câte speranţe!

Apăreau documente declasificate pe reţeaua Telegram, din care rezultau dovezi de implicare a unor ţări în alegerile din SUA.

A apărut şi un alt document semnat de directorul CIA, în care se aducea la cunoştinţa preşedintelui Trump că ar fi existat o încercare de implicare a Chinei Comuniste în alegerile din SUA, din luna noiembrie.

Atenţie la nuanţă: „încercare” de implicare, nu că a şi reuşit implicarea!

Totuşi, s-a văzut limpede că destule lucruri necurtate s-au petrecut la alegeri: buletine de vot fără filigran, voturi şterse electronic de la Trump şi trecute la Biden, numărarea voturilor s-a făcut fără ca republicanii lui Trump să fie lăsaţi măcar să asiste al numărare (doar democraţii lui Biden au avut acces în sălile unde se numărau voturile).

Iată unde duc ignoranţa şi lipsa de curaj!

În ciuda dovezilor, Curtea Supremă s-a făcut că plouă.

În ciuda dovezilor, vicele Pence avea să dea cu bâta în baltă şi să nu îl asculte pe Trump când acesta îi cerea să fie bărbat curajos.

Şi cât de simplu se putea încheia totul.

Gândiţi-vă că Pence, în calitatea sa de preşedinte al Senatului, putea alege să ia în considerare doar electorul ce îl dădea pe Trump câştigător, nu pe cel al lui Biden.

Nu a avut bărbăţia să facă asta şi a ales să spună că nu este datoria lui să facă această alegere!

Ba da, omule, este datoria ta, că îţi permite Constituţia!

Şi uite aşa avea să fie validat Biden preşedinte de către Congres.

Dacă în SUA s-a întâmplat aşa ceva, cum credeţi că este prin alte state, mult mai mici, colonii?

Speranţa după dezamăgire?

În continuare, există lume care speră ca, totuşi, Armata să facă dreptate, că actul de Insurecţie este deja semnat şi că vor începe procesele militare.

Să fie Biden preşedinte doar pentru un timp scurt?

Să fi fost ceremonia de înscăunare doar aşa ca să fie ceva, de umplutură?

Să aşteptăm şi să vedem, mai ales că discursul lui Trump, de pe 20 ianuarie, a dat de înţeles că nu renunţă, spunând că se va întoarce curând şi în forţă!

Mai mult decât atât, Trump a spus că America o să devină înfloritoare în administraţia următoare! Cum, sub administraţia lui Biden? Cum vine asta? Oau!