Europa protestează, în România se doarme!

Proteste Germania

Germania a reuşit să fie capul de afiş în weekend-ul trecut în ce priveşte protestele desfăşurate în mai multe oraşe din ţară.

Milioane de oameni au ţinut să iasă în stradă şi să-şi arate nemulţumirea cu privire la măsurile nedemocratice luate de autorităţi şi care, iată, prelungesc isteria covid.

Proteste au fost şi în Marea Britanie unde, la fel, lumea a adus acuzaţii autorităţilor pentru modul în care gestionează situaţia epidemiei.

Europenii nu mai suportă batjocura, minciuna, exagerările şi mai ales faptul că li se încalcă drepturi ale omului în numele acestui virus numit covid-19.

Televiziunile din România nu au difuzat decât foarte puţine imagini de la proteste, însă şi acelea au fost doar cele în care erau prezentate intervenţii în forţă ale poliţiştilor asupra manifestanţilor. Nu au fost difuzate imagini cu protestul în ansamblul său.

Asta special pentru a-i determina pe posbilii protestatari din România să nu se apuce cumva de ieşiri în stradă pentru că uite ce păţesc mitingiştii!

Este dreptul omului să protersteze atunci când se simte victimă a abuzrilor statului sau consideră că statul i-a încălcat drepturilor.

În România, vedem că lumea pare aşa uşor adormită, indiferentă la măsurile aberante pe care le iau guvernanţii „liberali” asupra poporului.

Ce faceţi, oameni buni, vă apucă pofta de proteste numai când este PSD la guvernare?

Sursă foto: facebook.com