Fake news pe site-ul Ministerului Educaţiei!

Monica Anisie

Deşi Parlamentul nu a votat, încă, HG pentru prelungirea Stării de alertă, Monica Anisie – ministrul Educaţiei, spune că Starea de alertă s-a prelungit şi, astfel, a amânat, printr-un ordin, concursul de titularizare!

Monica Anisie, ministrul Educaţiei şi Cercetării, comite fake pe site-ul www.edu.ro!

Aceasta a emis un ordin de ministru (că aşa crede dânsa că se conduce un minister) prin care se spune că „se suspendă orice tip de concurs pentru ocuparea posturilor sau funcțiilor vacante și temporar vacante (…)”. Şi continuă prin a scrie că „Ministerul Educației și Cercetării, pentru respectarea cadrului legal în vigoare, a emis ordinul pentru suspendarea organizării și desfășurării unor activități prevăzute în anexa nr. 19 a Metodologiei-cadru privind mobilitatea personalului didactic de predare din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020-2021, aprobată prin ordinul ministrului educației și cercetării nr. 5.259/2019, cu modificările și completările ulterioare”.

Doamna ministru vedem că apelează la „respectarea cadrului legal”, însă tocmai cadrul legal nu este respectat de dânsa, pentru că, dragi români, Parlamentul României nu a votat, deocamdată, prelungirea Stării de alertă.

Există, într-adevăr, o Hotărâre de Guvern în acest sens, în care a fost prelungită starea de alertă, dar ea trebuie să primească girul Parlamentului, altfel ea este nulă!

Aşadar, uitaţi dragi români cum manipulează opinia publică cei de la guvernare!

Sursă foto: a1.ro