Festivalul berii s-a mutat la ISJ Prahova?

Insspectoratul Şcolar Prahova

Două umbrele imense, cu denumirea unei firme ce produce bere, au fost montate în curtea Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova! Să vezi şi să nu crezi în ce hal a ajuns învăţământul!

 

Incredibil, dar adevărat! La Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova (ISJ) au apărut umbrele de tarasă, cu denumirea unei companii ce produce bere. Ştiţi voi, aia cu lozinca „Prietenii ştiu de ce!”.

Oare „prietenii” ştiu că legea învăţământului a fost încălcată în această situaţie?

Afişarea de materiale promoţionale referitoare la alcool în instituţiile de învăţământ nu este permisă în instituţiile de învăţământ. Curtea face parte tot din cadrul instituţiei.

Ce să mai spunem despre moralitate aici!

Să nu respecte legea chiar instituţia care are ca obiect efectuarea de inspecţii şcolare.

Adică „eu” te controlez pe „tine” dacă respecţi legislaţia, însă „eu” nu respect legislaţia!

Cum naiba vine asta?

Umbrelele erau postate, în curte,  cu ocazia repartizării elevilor care nu au putut să prindă locuri în liceu la repartizarea computerizată.

Este foarte frumos că actuala conducere interimară a ISJ Prahova s-a gândit ca elevii să nu aştepte cu soarele pe cap ca să le vină rândul să intre în sala unde se efectua repartizarea, însă tocmai acest gen de umbrele s-au găsit în tot Ploieştiul?

Sau au fost aduse din Măneciu?

Tu, ca instituţie de învăţământ de control din sistemul de învăţământ, să te pretezi la aşa ceva este de-a dreptul ruşinos şi penibil în acelaşi timp!

Chair nu se puteau aduce umbrele simple, fără ceva scris pe ele?

Ne mirăm că nu au postat şi emblema PNL-ului odată cu umbrelele alea!

Dar, nu e timpul pierdut! Ne aşteptăm la orice în România, pentru că se pare că legile trebuie să fie respectate doar de unii, nu de toată lumea!