Gata, ajunge cu restricţiile, cu experimentele şi cu dictatura medicală!

Proteste la Bucureşti

Români, ieşiţi la proteste şi apăraţi-vă Libertatea dată de Dumnezeu!

 

Tot mai mulţi români s-au săturat de restricţiile impuse de politicieni şi de Arafat şi ies din ce în ce mai mulţi să protesteze.

De când aşteptam aşa ceva!

Răbdarea românilor pare că a luat sfârşit, chiar dacă mai sunt unii ce se arată pro restricţii, pro vaccinare şi pro a tot tacâmul de aberaţii globaliste.

Pe 7 martie 2021 a fost cel mai mare protest de când globalismul a impus covidul ca motiv de limitare sau înlăturare a Drepturilor Omului.

În Parcul Izvor din faţa Casei Poporului s-au adunat cel puţin 5 mii de oameni, în niciun caz doar câteva sute aşa cum au spus televiziunile aservite globaliştilor.

Multe lucruri logice au spus vorbitorii, ceea ce nu le-a plăcut deloc politicienilor aflaţi la guvernare.

Protestul a fost organizat ca urmare a faptului că actuala clasă politică doreşte să emită Legea vaccinării obligatorie, ceea ce ar reprezenta un act ce trimite oamenii spre pierzanie. Un act ce încalcă flagrant Drepturile şi Libertăţile omului.

Politrucilor, v-aţi jucat prea mult cu de-a dictatorii impunând restricţii! Ajunge!

Este incredibil câtă prostie şi câtă răutate emană din capul politrucilor de la guvernare şi din Parlament.

Da, ţara este în fierbere, domnilor politruci!

O ţară pe care aţi trasformat-o în „colonie” şi acum  în „regiune”! Degeaba aţi jurat pe Constituţie că veţi apăra legile ţării, că nu le respectaţi deloc.

V-aţi jucat prea mult de-a dictatorii!

Gata, ajunge cu mascarada şi cu experimentele impuse de Big Pharma!

Sunteţi o clasă politică de tot râsul! Sunteţi jalnici!

Pentru 20 martie s-a anunţat un alt protest în Bucureşti. Este un protest internaţional, organizat în multe ţări din Europa în acelaşi timp.

Offf, de un an aşteptam un asemenea eveniment. Şi iată că vine.

Spuneam, atunci, că singura cale prin care am putea scăpa de sataniştii ăştia ar fi o revoltă populară la nivel internaţional.

Toată Europa să iasă din case, să protesteze!

O Revoluţie organizată în fiecare ţară din Europa ar putea pune capac restricţiilor impuse de aceşti nemernici de politicieni.