În aşteptarea eliminării Legii 55/ 2020

Legea 55/ 2020

Să se termine cu mascarada covid şi cu abuzurile autorităţilor asupra poporului comise în cadrul acestei Legi

 

Lăudabili sunt acei oameni care au aşteptat ore în şir, pe ploaie, în Parcul Izvor, rezultatul şedinţei Curţii Constituţionale cu privire la neconstituţionalitatea Legii 55/ 2020.

Încă de la 9 dimineaţa, pe 20 mai, mii de oameni s-au postat în faţa porţii prin care se intră la Curtea Constituţională, instituţie ce îşi desfăşoară activitatea în Casa Poporului.

Mă bucur că mii de persoane au răspuns apelului lansat de Starea de Libertate, condusă de Pompiliu Diplan, de Platforma Radu Moraru şi de alte organizaţii civice.

Lumea aştepta cu sufletul la gură rezultatul, dar nu orice rezultat. Se aştepta ca judecătorii Curţii să declare ca fiind neconstituţională Legea 55/ 2020, lege prin care globaliştii au impus teroarea în rândul românilor, în numele unui virus gripal.

Tocmai după aproape 6 ore s-a primit un răspuns din interiorul şedinţei judecătorilor Curţii.

Radu Moraru, cu multă emoţie în glas avea să le comunice celor prezenţi că judecătorii Curţii Constituţionale „au decis să nu vă vândă!” Bucurie mare la auzul acestor vorbe, însă acelaşi Radu Moraru a adăugat că judecătorii Curţii au decis să amâne pentru data de 8 iunie pronunţarea rezultatului.

Ce înseamnă asta? Înseamnă că de decis s-a decis rezultatul, însă s-a amânat doar pronunţarea sentinţei.

Câteva ore mai târziu, în cadrul emisiunii „Să vorbim despre tine”, de la Naşu TV, emisiune moderată de Gabriela Caliţescu, Radu Moraru a mărturisit, în premieră, că judecătorii Curţii au decis cu 9-0 pentru neconstituţionalitatea Legii 55/ 2020.

Oau! Aşa ceva ar fi formidabil dacă s-ar concretiza pe 8 iunie.

Radu Moraru a declarat că are informaţii sigure şi bineînţeles, serioase cu privire la decizia judecătorilor Curţii Constituţionale.

Doamne ajută să fie aşa!