Lecţie dură aplicată de români clasei politice

Alegeri parlamentare 2020

70% dintre românii cu drept de vot au spus „NU” lui Iohannis şi politicienilor

Este mai limpede ca nicioadă că românii i-a arătat dosul clasei politice prin faptul că aproape trei sferturi dintre cei cu drept de vot au refuzat să vină să voteze aşa cum i-a îndemnat Iohannis.

Da, este înfrângerea lui Klaus Werner Iohannis şi victoria românilor asupra minciunilor şi a politicii de mahala dusă de acest nene din fruntea ţării.

El este cel ce a făcut dese declaraţii publice în care chema oamenii să voteze, că nu au de ce să fie speriaţi de covid.

Nu, nu din cauza covidului lumea nu s-a prezentat la urne, ci pentru că s-au săturat de declaraţiile „iohanniste” şi de această clasă politică.

Oamenii nu mai au încredere în Klaus Werner Iohannis, asta spune boicotul de la aceste alegeri!

Românii, măi Iohannis, s-au săturat de reclamaţiile tale la adresa „pesssedeului” şi ţi-au tras-o chiar de Moş Nicolae, că atunci ai vrut tu să fie alegerile!

Uite că tocmai PSD are cele mai multe voturi în urma scrutinului de pe 6 decembrie, pentru Parlament. Are un scor cu 3 în faţă, iar după redistribuire va avea în jur de 32-33%, dacă nu mai mult, în timp ce partidul tău, PNL, are undeva la 25%!

Ai arătat, măi Iohannis, cu degetul către PSD şi iată că românii te-au taxat şi nu au crezut în lozincile tale jegoase!

A fost, într-adevăr, o campanie de boicot, intitulată sugestiv „Nu sunt idiot, nu vin la vot!”, iniţiată de Starea de Libertate. Susţinătorii ei au spus în deserânduri motivele pentru care au decis să boicoteze: minciuni electorale, minciuni politice, încălcări ale drepturilor omului, aroganţă din partea clasei politice, lipsa de ocrotire a resurselor naturale etc.

 

Premier Rafila? Hm!

Partea tristă este, stimaţi români, că PSD-ul l-a pus în capul listei pentru parlamentare, pe Rafila, reprezentantul României la OMS!

Ştiţi foarte bine ce prostioare a făcut OMS anul acesta! Ştiţi foarte bine cine „cotizează” la OMS!

Mai rău decât atât, Rafila s-ar afla pe lista de propuneri pentru funcţia de premier al României, ceea ce ar însemna că vaccinarea populaţiei va intra în line dreaptă.

Dacă vor lua decizia ca vaccinarea să fie obligatorie, atunci nu o să fie deloc bine pentru sănătatea populaţiei.

Este un vaccin experimental, cu multe semne de întrebare asupra efectelor lui secundare. Este dorinţa nebunilor Plantei, a lui Bill Gates, ca toţi oamenii să fie vaccinaţi. Aici se pare că s-a dorit să se ajungă cu acest covid „lansat” din China!

 

Una este ca restricţiile să fie aplicate de PNL şi alta ar fi de către PSD! Alegem răul cel mai mic!

Totuşi, nimeni nu are dreptul să decidă asupra corpului tău! Dacă omul ar fi obligat să fie vaccinat, atunci este un atentat asupra integrităţii sale corporale, faptă ce contravine Drepturilor Omului.

Rămâne de văzut ce se va mai întâmpla.

Totuşi, în cazul în care o să avem iar guvern PNL, tot nu vom scăpa de vaccinare, însă trebuie subliniată o remarcă.

Una este ca decizia de vacinare să fie luată de PNL, alta de PSD. De ce? Simplu, pentru că PNL-ul a luat anul aceste decizii catastrofale atât pentru sănătatea oamenilor, cât şi pentru economie, dar nu prea multă lume a ţinut să protesteze.

Pe când dacă restricţiile sau decizia de vaccinare le-ar lua PSD, ei bine atunci credeţi că gruparea extremeistă #rezist o să mai stea în case? Şi, cum sunt „pesediştii” de moi, mai mult ca sigur vor da înapoi, vor renunţa la restricţii!

Ştim foarte bine că, atunci când era PSD la guvernare, orice decizie lua, bună sau rea, imediat era taxată de corporatişti în Piaţa Victoriei, că devenise o tradiţie. Nici Târgul de Crăciun nu s eputea organiza în Piaţa Victoriei din cauza golanilor care se strângeau seară de seară acolo, ca la discotecă pe plajă!

Aşadar, punând lucrurile într-o balanţă virtuală, constatăm că ar fi mult mai indicat ca noul guvern să fie condus de o majoritate PSD!

Bănuiala se adevereşte şi se pare că vom avea guvern cosmopolit, cu  mai multe culori, aşa cum place globalismului

Nu ştim dacă cifele rezultate după alegerile de acum au fost sau nu „aranjate”, dar iată că avem o situaţie aşteptată, ca niciun partid, PSD şi PNL, să nu aibă posibilitatea să facă o majoritate de 50+1 şi să rezulte un guvern cosmopolit. Dacă e globalism, ce mai contează şi un amestec de culori la guvernare!

Adică, o să fie un „circ” tot timpul, cu certruri între miniştri, că ăla e prost pentru că e de la ăia, că altul e nu ştim cum etc.

În aşteptarea „circului” politic, noi, creştinii, ne exprimăm speranţa ca toată mascarada asta croită în jurul unei false pandemii să înceteze şi să vedem cum facem ca neoamrxismul să nu mai aibă atâta influenţă în societate.