Meci de Gală pentru doar un sfert de stadion!

Meci de Gală România-Germania

Buleanu consideră că este nevoie de festivism atunci când guvernul acceptă prezenţa în tribune a doar 30% din capacitatea stadionului şi visează la un meci de gală între România şi Germania! Dar de ce tocmai Germania? Dar de ce „Gală” pentru doar 30% din stadion? Penibil!

 

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, recent, că are de gând să permită oamenilor să aibă din nou acces în stadioane începând cu luna martie a acestui an şi va fi organizat un meci de Gală!

O, ce veste bună!

Dar, staţi aşa, nu vă grăbiţi cu aprecierile pozitive, că acum vin „bombiţele” lui Răzvănel.

Acesta spune că se va permite accesul doar pentru 30% din capacitatea stadionului respectiv, dar nu oricum, şi respectând condiţiile de igienă!

Măi să fie! Te pomeneşti că vor controla să observe dacă suporterii au unghiile tăiate, dacă au batistuţa, dacă au sau nu temperatură! Bineînţeles că de mască prezentă pe faţă nici nu poate fi vorba să fie exclusă.

Cum se poate obişnui omul cu restricţii şi să fie supus clasei politice, normal că numai prin a-l obliga, băgându-i în cap frica de covid!

„Răspândeşti frică şi conduce!” sau „Dezbină şi cucereşte!”

Şi supriza nu se încheie aici.

Burleanu a anunţat că este posibil ca „acţiunea” cu 30% să fie într-un cadru festiv, să existe un meci de gală, între naţionala României şi cea a Germaniei! Ce ne-am face noi fără Germania?

Şi mai şi doreşte ca acest meci să fie pe cea mai mare arenă din ţară! Asta e prea de tot!

Cum măi, Burlene, să spui  „gală” la un meci de fotbal cu doar 30% din stadion ocupat?

Faci gală pentru un stadion complet ocupat, cu oameni care nu sunt obligaţi să respecte idioatele voastre de restricţii globaliste. Atunci, mă, să spui că e Gală!

Doamne, câtă aroganţă! Câtă nesimţire!

Să nu ne mire dacă, la meci, o să fie invitat să asiste şi Klaus Werner Iohannis, prea „iubitul” conducător al României!

Sursă foto: telekomsport.ro