Poporul român, batjocorit de Ziua Naţională a României?

Ziua Naţională a României

Discursuri penibile, presărate cu multe lozinci globaliste, rostite, de Ziua Naţională a României, de „liberalii” ce conduc oraşele şi judeţele din România

Modul în care au fost organizate ceremoniile pentru Ziua Naţională a României demonstrează odată în plus că cei care au fost aleşi, oare de cine, să conducă oraşele, judeţele şi ţara nu dau două parale pe tradiţia românească!

Nu le pasă deloc de eroii neamului românesc şi par a se gândi numai la viitorul lor, un viitor în care democraţia este înlocuită de neomarxism!

Dacă nu ştiai că data de 1 decembrie este Ziua Naţională şi ascultai discursurile „aleşilor neamului” ai fi avut impresia că este o zi în care se sărbătoreşte covidul sau că este ziua cadrelor medicale, adică a ălora de primesc bonusuri băneşti pe caz de covid!

De Ziua ţării tale să vorbeşti, la microfon, să te audă un oraş întreg, despre câtă muncă şi cât sacrificiu este pe capul medicilor şi să nu spui nimic despre eroii neamului care au făcut posibilă înfăptuirea Marii Uniri la 1918 este de-a dreptul bătaie de joc.

Da, se laudă medicii, dar ei primesc bonusuri pe caz de covid, aşadar sunt o unealtă a globaliştilor care vor să menţină isterie în rândul oamenilor cu covidul lor.

 

Ce face bonusul din om!

Cum să nu-şi dorească medicii continuarea mascaradei covid atâta timp cât ei primesc bani pentru orice persoană care, cică, ar avea covid?

Sunt atâtea şi atâtea cazuri care au ieşit la iveală cu medici care obligă oamenii să declare că au covid pentru a încasa bani pentru asta. Şi nu se întâmplă numai în România.

Sunt atâtea cazuri ieşite la iveală cu nenorocirile ce se fac prin spitale mai ales de când este acest virus globalist, cu pacienţi ţinuţi internaţi cu forţa deşi nu erau bolnavi, „vina” lor fiind că a ieşit pozitiv testul, cu oameni care nu primeau îngrijiri medicale şi care ajungeau să se îmbolnăvească şi mai rău!

Faptul că bolnavilor nu li se aplică tratament cu hidroxoclorochina nu mai contează?

Acest medicament, cu care unii medici au declarat că au vindecat numeroşi bolnavi de covid, a fost interzis a se mai utiliza după ce s-a văzut că are efect benefic şi ucide covidul! Nici asta nu contează?

Da, sunt şi cadre medicale care merită tot respectul nostru, dar sunt tot mai puţine şi sunt date la o parte, nefiind promovate la TV, ba chiar sunt insultate atunci când spun altceva decât spun medicii… politicieni, care, mai nou, vor să devină parlamentari! Atât de mult îşi iubesc şi îşi respectă profesia de medic?

Domnilor politicieni care rostiţi cuvinte frumoase despre medici în această perioadă, ştim foarte bine de ce faceţi asta. O faceţi pentru că aveţi nevoie de cadre care să slujească politicii fricii.

Aveţi nevoie de „material” pentru a-i ţine pe oameni temători şi să devină ascultători faţă de restricţiile pe care le impuneţi, tocmai pentru a se accepta vaccinul, care nu este altceva decât o unealtă a politicii globaliste!

 

„Liberalii” consideră că restricţiile sunt impuse de pandemie, nu de către ei!

O altă aberaţie rostită de Ziua Naţională este aceea că restricţiile ar fi impuse de pandemie!

Câtă prostie! De când pandemia este persoană fizică sau juridică să fie capabilă să impună ceva?

Restricţiile sunt impuse de voi, politrucilor, de cei care nu ţineţi cont de Constituţia României, nici de Curtea Constituţională şi nici de Drepturile Omului şi emiteţi ordine şi decizii prin care se ating drepturi fundamentale ale omului.

 

Care este „generalul” ce a ordonat să stea singur singurel la Arcul de Triumf, fără a-i lăsa pe români să asiste la ceremonia dedicată Zilei Naţionale a României?

Batjocura adusă poporului român a fost şi mai mare atunci când tocmai şeful statului a dorit să fie singur singurel la Arcul de Truimf. Toate onorurile numai pentru el, de parcă el, Iohannis, ar fi sultanul Europei!

Niciun fost şef de stat al României nu a fost invitat al ceremonia organizată în cinstea Marii Uniri!

De fapt, toată ceremonia a fost organizată numai pentru Klaus Werner Iohannis! Incredibil!

Lumea ce a dorit să vină să asiste la ceremonie, la Bucureşti, a fost oprită din drum de către filtre de jandarmi şi poliţişti la kilometri mulţi distanţă faţă de Arcul de Triumf!

Offf, ce bătaie joc! În ce hal respectă e, prşeedintele, poporul român!

A găsită scuza că e pandemie şi nu este voie cu apropieri!

Mai bine zis, lui Iohannis i-a fost teamă ca nu cumva să se audă la TV cum este înjurat de români pentru modul în care i-a ameninţat el cu degeţelul! Şi nu numai pentru asta.

În 1918, nimeni nu le-a interzis românilor să sărbătorească Ziua Marii Uniri, deşi era gripa spaniolă

În urmă cu 102 ani, când a fost înfăptuită Marea Unire, era în toi gripa spaniolă, care era mult mai aprigă decât covidul globalist de acum.

Cu toate acestea, nici Regele Ferdinand şi nici Regina Maria şi nici politicienii nu au interzis românilor să se bucure, să sărbătorească, să joace hora unirii!

Vedeţi, oameni buni, diferenţe între caracterele celor care ne-au condus şi a celor care ne conduc?

Poporul român trebuie să se trezească la realitate şi să pună piciorul în prag, pentru că nu este posibil ca această ţară să rămână în mâna unora care şi-au dovedit răutatea şi dispreţul faţă de creştinitate, faţă de patriotism şi naţionalism.