Se reia fotbalul în Italia

Fotbalul din Italia se reia

Serie A ball and Logo Roma 30-10-2019 Stadio Olimpico Football Serie A 2019/2020 SS Lazio - Torino FC Foto Andrea Staccioli / Insidefoto/Sipa USA, Image: 480426134, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Germany, Italy, Japan, and The Netherlands ***, Model Release: no, Credit line: Insidefoto / ddp USA / Profimedia

Se reia fotbalul din Italia. Fanii fotbalului italian aşteaptă cu sufletul la gură să se reia meciurile din campionatele din peninsulă.

Se reia fotbalul din Italia. Fanii fotbalului italian aşteaptă cu sufletul la gură să se reia meciurile din campionatele din peninsulă, Serie A, Serie B, Serie C etc.

Situaţia din Italia, în ce priveşte pandemia de covid-19, pare să se îndrepte spre o calmare a situaţiei, Italia trecând de pragul critic.

Premiereul italian, Giuseppe Conte, a anunțat că sportivii pot reveni la antrenamente începând cu 18 mai, deşi Starea de Urgenţă din Italia (a doua şi la ei) se încheie pe 4 mai.

Se zvoneşte că Serie A s-ar putea relua în luna iunie, după ce a fost întrerupt pe 9 martie, din cauza intrării în carantină totală a italienilor.

Din Serie A, mai rămân de disputat 12 etape, plus alte patru meciuri amânate din etapa a XXV-a. Cupa Italiei a fost și ea suspendată după meciurile tur din semifinale.

Federația din Italia a anunțat săptămâna trecută că toate cluburile au fost de acord ca sezonul 2019-2020 să fie reluat.

Toate cele 20 de echipe din Serie A s-au pus de acord și au votat în favoarea reluării sezonului de Serie A.

Inițial, opt cluburi s-au opus reluării campionatului însă, până la urmă, în urma videoconferinței, s-a decis că sezonul 2019-2020 se va relua.