Şefii de stat şi de guvern din UE, părtaşi la distrugerea economiilor şi a oamenilor!

Restricţii în Uniunea Europeană

Politrucii din UE au anunţat că vor să continue să aplice restricţii asupra populaţiei şi să accelereze vaccinarea cu ARN, considerând, total eronat, că aşa se va stopa răspândirea covidului

 

Slugile politicii globalist neomarxiste, cei din UE,  se pregătesc să „sărbătoarească” un an de la intrarea Europei pe mâna Dictaturii medicale.

Astfel, şefii de stat şi de guvern din statele membre UE sau reunit joi, 25 februarie, într-un summit virtual, şi au urlat în gura mare că ei doresc să menţină restricţiile ferme asupra populaţiei.

Mai nasol decât atât, globaliştii vor să accelereze vaccinarea pe motiv că numai aşa pot stopa răspândirea noilor variante ale covidului!

Ăştia ori sunt proşti, ori sunt cretini?

Cât îi mai ţine Dumnezeu de politruci pe Pământ?

În primul rând, odată cu vaccinarea a crescut din nou numărul „cazurilor”, pentru că cei vaccinaţi dezvoltă, în organismul lor, din cauza serului, covidul şi îl şi răspândesc.

Virusul de aceea îşi dezvoltă variante, pentru a avea trai.

Cu cât vaccinaţi mai mulţi oameni cu atât se creează cale spre răspândirea variantelor de covid.

Credeţi că ei, globaliştii, nu ştiu asta?

Au nevoie de victime cât mai multe, tocmai pentru a avea motive să implementeze restricţii, care au un singur numitor comun, anume distrugerea economiilor ţărilor din UE!

În al doilea testele cu care cică s-a descoperit covidul în organismul oamenilor nu sunt teste de covid, ci doar este o procedură de extragere a unor probe bilogice.

În niciuin caz testele nu dau diagnostic!

Cu toate acestea, iată că se pune preţ pe acestea.În mod intenţionat, pentru că sunt cele mai… bune teste pentru a păcălii populaţia!

În al treilea rând, de un an de zile sunt restricţii şi uite că virusul nu a dispărut, ba mai mult, el are acum şi mutaţii, motiv pentru a se induce noi frici oamenilor.

În al patrulea rând, şefii ăştia de stat continuă seria aberantă cu restricţii şi cu vaccinul lăudat de nebunul de Bill Gates deşi s-a dovedit că există medicamente care vindecă 100% bolnavii de covid, cu tot cu variante sau tulpini.

De ce nu se vrea oficializarea medicamentele în UE?

Faptul că şefii de stat, care trebuie să aibă grija de sănătatea oamenilor, nu doresc să oficializeze utilizarea medicamentelor Hidroxolcorochina şi Ivermectină demonstrează că ei, şefii de stat şi de guvern, au altă agendă pentru populaţie.

Aşadar, adevăraţii conspiraţionişti sunt, de fapt, ei, politrucii, care decid să vacccineze oamenii o porcărie de vaccin, care este mai de grabă, o otravă, decât să dea liber la utilizarea medicamentelor.

Vine Paştele, vin şi restricţiile asupra creştinilor!

Of, Doamne, mai ne pedepseşti mult ţinându-i pe idioţii ăştia pe Pământ?