Suntem oameni, nu vite!

Distanţare

Reprezentanţi ai guvernării PNL în judeţe şi municipii îşi bat joc de fiinţa umană, umilindu-şi cetăţenii prin restricţiile idioate. Pe motiv că s-ar împrăştia covidul, autorităţile locale îi obligă pe oameni să aştepte afară, în frig, atunci când persoanele se prezintă la diverse instituţii pentru a-şi rezolva anumite situaţii!

Atât psihologi, cât şi virusologi spun că nu sunt deloc recomandate anumite măsuri pe care guvernele şi factorii de decizie la nivel de localităţi le aplică sub formă de restricţii asupra oamenilor.

Oricum, nu ar fi nevoie de asemenea păreri, pentru că ne putem da singuri seama că, de exemplu, distanţarea fizică este o prostie şi nu face deloc bine mai ales sănătăţii psihice.

Distanţarea fizică dezumanizează fiinţa umană, nu o protejează de ceva anume.

Oamenii a fost făcut de Dumnezeu pentru a socializa, nu pentru a fi ţinut cu forţa ca într-un ţarc!

Nu suntem vite, suntem oameni! Nu vă comportaţi cu noi de parcă am fi sclavii cuiva.

Are şi omul răbdarea sa!

Să-i obligi pe oameni să stea afară, fie şi pe scaune (din plastic) acum, când a venit toamna şi ne pregătim de iarnă, pare mai mult o bătaie de joc la adresa contribuabililor decât o măsură care aduce „confort”!

Cum să se spună că s-a adus confort oamenilor ţinându-i ca pe nişte vite într-un ţarc, în curtea unor instituţii, pe motiv că apropierea ar răspândi covidul?

Ori eşti prea puţin inteligent, ori eşti despot!

Cum să fie confortabil să stai afară, pe frig? Înseamnă că nu vă pasă de sănătatea cetăţenilor care plătesc taxe şi impozite!

Dar dacă oamenii ar fi lăsaţi să stea în interiorul instituţiilor publice, pe scaun, la căldurică, nu credeţi că aşa ar fi vorba despre confort?

A, păi nu, că dacă vine covidul…! Dacă stăm tot timpul cu frica asta, că vine covidul dacă şi cu parcă, atunci unde vom ajunge, domnilor care tot impuneţi restricţii după restricţii? La psihiatru, eventual!

 

Abuzuri în numele covidului!

În numele unui virus se produc multe abuzuri şi dezechilibre atât din punct de vedere al sănătăţii, cât şi din punct de vedere economic şi social.

Oamenii trebuie lăsaţi să se imunizeze. Organismul omului trebuie lăsat să producă anticorpi, că numai aşa se poate ucide virusul, nu cu masca pe figură, nu cu distanţare, nu cu carantinare, nu cu „acolo nu ai voie”, „aia nu ai voie să faci…” etc.!

Dacă aveţi pic omenie în voi lăsaţii poporul în pace!

Vedem şi auzim cum se tot rosteşte celebra frază „în context epidemiologic…”. Dar nu mai bine s-ar spune „în context de isterie, de psihoză”? Pentru că aici s-a ajuns cu atâtea şi atâtea restricţii şi lozinci isterice rostite prin diverse medii.

Aşa se vrea formare „omului nou”, prin producere de isterie cu sprijinul unui virus?

Covidul este doar un virus gripal, dar voi, cei ce promovaţi şi aplicaţi restricţii, nu aţi făcut altceva decât să amplificaţi efectul nociv al virusului asupra oamenilor, atacându-i psihic!