Vă ştim planul, globalişti fanatici!

Vaccin

Creştini, refuzaţi vaccinul! Poate fi semnul Fiarei din Apocalipsă! Vi se dă ca leac împotriva covidului, dar este o minciună!

După mai bine de 8 luni de când în România a intrat, oficial, covidul, câţi dintre voi nu v-aţi dat seama că acesta este doar un pretext pentru ca nebunii Planetei să aibă acces la schimbarea lumii?

Vor să schimbe omul, să schimbe religia/ religiile, asta după ce şi-au adus contribuţia la schimbarea climei pe Glob.

Oculta Mondială, alcătuită din globalişti fanatici, acţionează acolo unde ştiu ei că au guverne marionetă.

Credeţi că degeaba vedem politicieni în guverne sau la preşedinţie ce sunt uşor de manevrat? În niciun caz. Cei care le stătea în cale sau care nu se înscriau în şabloanele lor erau scoşi din… joc prin diverse metode.

Dar, se vede bine treaba că nu este valabilă chestiunea asta nu mai la clasa poilitică. Mai nou, şi la medici se practică aşa ceva, odată cu obsesia covid.

Nu degeaba medicii primesc bani publici pe caz de covid! Acum, vedeţi de ce nebunia nu se vrea a se termina?

Multă lume şi-a dat seama că ceea ce ieri părea o terorie a conspiraţie a devenit o conspiraţie fără teorie, o conspiraţie pe faţă. Ce i-a dat de gol? Simplu! Măsurile aplicate. Restricţii după restricţii, care mai de care mai ciudate, ce nu aveau nicio legătură cu „pandemia”.

Era lesne de înţeles că nebunii aveau să lovească, întâi, în oamenii în vârstă şi în Biserică.

Cum se face că s-a emis Stare de urgenţă în preajma Paştelui şi nu le-a permis credincioşilor să participe la slujbele de la Biserică, nici măcar în noaptea de Înviere?

Cum se face că acum, toamna, aveau să „explodeze” cifrele covid în preajma organizării pelerinajelor şi se vorbeşte că nici Crăciunul nu îl vom putea sărbătorii?

Covidul nu mai e de mult caz medical, ci e o procedură de a schimba lumea cu forţa, ceea ce  este condamnabil.

Dacă România ar avea un guvern compus din oameni patrioţi, sigur acum nu s-ar mai fi discutat despre covid şi nici despre restricţii!

Ştim foarte bine ce vor să facă nebunii Planetei.

Cine nu ştie, să citească Biblia, la Apocalipsă!

Se vorbeşte, în Biblie, că toţi vom fi însemnaţi cu semnul Fiarei, iar cine refuză o să aibă mult de suferit!

Care poate fi acel semn? V-aţi prins! Vaccinul, nu codul de bare de la produsele din magazine şi nici codul de bare de pe cărţile de identitate!

Numai Bunul Dumnezeu ne mai poate ajuta pe noi, creştinii, să scăpăm de nebunia asta.

Să ne transmită Dumnezeu lumina Hristică ce să ne lumineze minţile, pentru a gândi lucid, pentru a ne apăra de forţa ocultă a Fiarei, pentru a ne putea ridica şi lupta împotriva duşmanilor Bisericii, împotriva balaurului!

Doamne ajută!