Zece ani de puşcărie pentru vandalizarea monumentelor şi a statuilor!

Pedeapsă pentru vandalizarea monumentelor

Globalismul, o politică satanistă care trebuie neapărat îndepărtată

Donald Trump a semnat, săptămâna trecută, un ordin executiv pentru a asigura că orice persoană care distruge sau vandalizează un monument sau o statuie este urmărită penal şi va sta zece ani în arest.

În respectivul ordin se spune că vandalii primesc 10 ani de închisoare.

De altfel, deja au fost arestaţi mai mulţi astfel de golani care, prin protestul lor rasist, au devastat sau încercau să demoleze monumente şi statui ale unor foşti preşedinţi ai SUA, dar şi ale altor figuri importante pentru istoria SUA şi a lumii.

Aceşti indivizi care, prin comportamentul lor, dovedesc faptul că au mintea tulbure, au anunţat că vor să demoleze şi statuile ce-l reprezintă pe Mântuitorul nostru Isus Hristos!

Golanii globalişti susţin că Mântuitorul reprezintă o forţă a rasei albe şi că ar fi treabă rasistă asta!

O astfel de lozincă nu poate să prindă decât în rândul sataniştilor, în niciun caz asupra oamenilor creştini, care sunt mult mai numeroşi decât aceşti cretini globalişti.

Se încearcă să se alăture imaginea lui Isus cu rasismul în speranţa lor cretină că aşa poate să înlăture din minţile populaţiei dragostea faţă de Dumnezeu, faţă de Isus.

Dar nu au reuşit şi nici nu vor reuşi să-şi ducă la bun sfârşit planul diabolic.

Dumnezeu este mult mai puternic decât îşi pot închipui minţile globaliştilor şi veţi vedea cum aceşti adevăraţi rasişti vor fi nevoiţi să-şi plece capetele în faţa creştinilor.